Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara orantılı şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, hariçarı çın açılacak şekilde kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Bu baplar, yangın alarmı verildiğinde veya yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın sırasında insanların hızla dışarıya çıkmasını sağlayan özel olarak tasarlanmış baplardır.

 Buna bedel, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut yavaşlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakarak

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi için yangın kapısı son mesabe eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı nedir ve ne nöbete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini çıkarmak ciğerin kullanılan bir Yangın Merdiveni Kapısı kapıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin münhala düşmesidir.

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, insanoğlu boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Yangın bapsı muhtevain tabela gökçe ve Yangın Merdiveni Kapısı beyaz; ivedi çıkış bapsındaki tabelalar yeşil renkte olmalıdır.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı isim katkısızlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Özellikle içli ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı yangın kapısı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page